DOORWIN Webdesign

A DoorWin székelyudvarhelyi cég, amely PVC nyílászárók gyártásával és felszerelésével foglalkozik. Katalógusuk tartalmazza a nyílászárók szereléséhez szükséges összes alkatrészt és elemet.

A cég a helyi piac fontos szereplőjévé kiván válni, ehhez szükségesnek tartották az online térben való megjelenést is. A új weboldal célja a cég által nyújtott szolgáltatások bemutatása és a kapcsolatfelvétel első lépésének a megteremtése.

A minic studio nyújtott segítséget a új DoorWin weboldal megvalósitásában.

A Doorwin.ro főoldala

Az oldal design-ja követi a cég arculatát és színeit.

Öt fő termékvonallal rendelkezik a vállalkozás, ezek alkotják a honlap gerincét, bemutatásuk és leírásuk központi szerepet nyert a weboldalon. Könnyen és gyorsan megtalálható az információ az adott termékről, a “slider” gyorsan és stílusosan vezeti a láttogatót.

Egyedi tervezésű ikonok

Árkalkulátor

A weboldal egyik legfontosabb eleme az árkalkulátor, amely segítségével a kliens önállóan tervezheti meg költségeit.

Megadva a szükséges méreteket, az aktuális egységárakat figyelembe véve kiszámolható az összköltség minden termék esetében.

A beépitett árkalkulátor

"A Minic Studio Kft. cégünk részére 2011 novemberében készített weblapot.

A Minic Studio Kft. munkatársai kiemelkedő szakmai és kommunikációs színvonalon készítették el számunkra a weboldalt teljes megtervezéssel, felépítéssel használatra készen rövid idő alatt. Ezen kívül biztosítanak számunkra folyamatos visszajelzést a rendszer állapotáról és forgalmáról.

A fenti eredmények alapján a Doorwin Systems Kft. megelégedéssel ajánlja a Minic Studio Kft csapatát."

Székelyudvarhely
2012-01-30

Üdvözlettel:
Doorwin Systems Kft.