Kingbike Logo & webshop

A King Bike kerékpár és téli sport felszereléseket forgalmazó internetes szaküzlet. Termékvonalai ismert kerékpár, snowboard és sí brand-ekből állnak. Felszerelések és alkatrészek széles skáláját forgalmazza.

Újonnan induló internetes webáruház lévén, az első lépés egy könnyen működtethető és karbantartható weboldal elkészítése, amelyen a látogató gyorsan megtalálja a keresett árut és ezt lehetőleg minél egyszerűbben meg is rendelheti.

A minic studio feladata volt a kliens elképzelésének, az alapkoncepciónak a gyakorlatba ültetése.

Kép a Kingbike termék oldaláról

A weboldal kettős célt kell szolgáljon: az egyszerű tartalomfeltöltés, kezelhetőség mellett egy kiforrott design és arculat kell táruljon a látogató elé. Dinamikus megjelenés és egyedi színvilág jellemzi a weboldalt. A design a “grunge” stílusjegyeit hordozza magán, az extrém és urban sportok hangulatát teremtve meg. A látogató biztos lehet abban, hogy a jó helyen jár.

A termékek közötti gyors navigálást és keresést, szűrőrendszer könnyíti meg. A beépített tartalomkezelő használata nem igényel háttértudást, a webáruház adminisztrálása könnyedén történik.

Szűrő rendszer a termékek közötti konnyed keresés erdekében

"Egy régi álmom vált valóra mikor elkészült a webáruház. Egy bolt üzemeltetéséhez általában szükség van árura, raktárra és egy helyre ahol a vásárlóknak mindezt megmutathatom. Így, hogy nem kell raktárt bérelnem, nem kell a bemutató üzletre költenem, az áraimat alacsonyan tarthatom és a nagykereskedőhöz hasonlóan, képes vagyok megfizethető szinten tartani azt. Arról nem is beszélve, hogy nincsen kötött munkaprogram, akár kirándulás közben is foglalkozhatok az üzlettel."

Barabás balázs
kingbike.ro