Mihir

Független székelyudvarhelyi hírportál.

weboldal megtekintése

A tervezés és fejlesztés során egy mobil központú szemléletet követtünk és arra törekedtünk, hogy azon felhasználók, akik mobilon találkoznak a felülettel, teljességében élvezhessék azt.

Tartalmi szempontból is igyekeztünk hozni minden olyan formát, amire a hírportálnak szüksége lehet:

Képgaléria Azon tartalmakhoz, ahol tényleg fölösleges szavakat pazarolni.

Live Hogy képben legyenek a felhasználók mikor mi történik épp.

Fotóriport Ahol a szöveg és a kép is egyaránt kell érvényesüljön.

A portálhoz hirdetési rendszert is fejlesztettünk, mely támogatja a standard és az akkor még újnak számító hirdetési formátumokat, és ezen túl statisztikákat generál az ügyfelek számára, hogy követhessék hirdetéseik teljesítményét.

Ezeken túl a hirdetések elhelyezésével kapcsolatban egy újszerű megoldáshoz nyúltunk. Azt akartuk, hogy a szerkesztők maguk dönthessék el, hogy tartalmaikat hol és hogyan akarják egy hirdetéssel megtörni, így teret adva annak, hogy a tartalom és a reklámok között akár szorosabb összefüggés is kialakulhasson.

Ezen előnyön túl, ez a megoldás a dinamikus elhelyezés miatt segít kivédeni az úgynevezett reklámvakságot, mely során a felhasználó a megszokásból adódóan elkerüli a számára nem releváns felületeket.

Arra az esetre is megoldást biztosítottunk, mikor egy történet több apróbb elemből tevődik össze. Erre a célra fejlesztettük és alakítottuk ki a gyűjteményeket, ahol a felhasználók az összetartozó cikkeket nézhetik meg.