UX & UI Design

Más cégektől eltérően mi a designt kevésbé művészetnek, és inkább egy tudatos tervezési folyamatnak tekintjük. Így akár arculatról, akár webdesignról legyen szó, mi mindig a közösen meghatározott célokat tartjuk szem előtt és az ügyféllel közösen tervezünk.

Custom software design Ux & Ui design cover
Webdesign 

Webdesign

átgondolt az utolsó pixelig

Webdesign során elsődlegesen a funkcionalitásra és felhasználói élményre figyelünk oda. Tisztában vagyunk azzal, hogy a legnagyobb ötleteket is drasztikus mértékben hátráltatja egy rosszul megtervezett felület. Éppen ezért figyelünk a részletekre.

Logó és arculattervezés

beszédes és szép

Egy arculat tervezésekor a következetesség a legfontosabb szempontunk. Odafigyelünk arra, hogy a megtervezett logó és a hozzá tartozó arculati anyagok minden felületen ugyanazt kommunikálják az ügyfelek felé, emellett az általunk tervezett anyagok könnyen újragondolhatóak különböző felületeken, továbbá az üzenetek meghatározásában és a célközönség megismerésében is segítséget biztosítunk.

Logo and branding 4
Marketing materials

Reklámanyagok készítése

ha találkoztál reklámanyagainkkal, valószínűleg hanyag munkát végeztünk

Mivel nem csak reklámanyagok gyártásával foglalkozunk, hanem marketing kampányokat is futtatunk, ezért nagyon pontosan tudjuk, mi határozza meg ezek hatékonyságát. A kivitelezés során igyekszünk mindig valamilyen érdekességgel feldobni ezeket, figyelve arra, hogy az üzenet megmaradjon és a reklámfogyasztó a lehető legkisebb mértékben érezze, hogy hirdetéssel találkozott.

Konzultáció kérése

az előzetes konzultáció ingyenes, azonban ehhez előbb biztosítani kell nekünk néhány, a projektre vonatkozó információt