Mi

Mit csinálunk?

Ux & Ui Design

DESIGN

JÓL NÉZÜNK KI!

Szeretünk tervezni, szeretünk az ügyfeleink fejével gondolkodni. Munkánk során ötvözzük a marketing ismereteinket és a tervezési tapasztalatainkat annak érdekében, hogy ügyfeleink ne csak egy időtálló, hanem egy trendi és reszponzív design-t kapjanak kézhez.

Többet!

Custom software development

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

MERT JELEN AKARSZ LENNI

Eredményes online jelenlétet szeretnél? Befektetnél egy weboldalba, és azt szeretnéd, hogy felhasználóbarát legyen számodra és a vevőid számára egyaránt?

Mi nem csak fejlesztői, de marketing tapasztalatokkal is rendelkezünk. Meggyőződésünk, hogy a legtöbb ügynökségnél jobban tudjuk, hogy mi szükséges egy weboldal hatékony működ(tet)éséhez.

Többet!

Maintenance

WEBLAP KARBANTARTÁS

LEVESSZÜK A TERHET A VÁLLADRÓL

Madarat tolláról, céget weblapjáról. Az internetezők jelentős hányada a honlapon látottak szerint ítéli meg a vállalkozást. Ha a honlap igényes, naprakész és felhasználóbarát, akkor a szolgáltatás csakis jó lehet.

Mi vállaljuk az általunk készített honlapok tartalmi karbantartását és folyamatos aktualizálását is.

Online marketing

ONLINE MARKETING

MINDENT ELÉRÜNK!

Facebook: Kikerülhetetlen, legyen szó közösségépítésről vagy egyszerű kampányról. A Facebook-on való jelenléted által milliókat érhetsz el anélkül, hogy milliókat költenél. De nem mindegy, hogy hogyan csinálod!

Google: Egy jó kampányhoz nem elég ismerni az AdWords felületét – hasonlóan fontos a megfelelő tervezés és a kivitelezés is. Hogy miért éri meg a szakértelmet és a tapasztalatot választani? Ez a legbiztosabb módja, hogy hatékony és kifizetődő legyen a hirdetésed.

 

Minősített Google Partner ügynökség vagyunk, ami annyit jelent, hogy munkánkat minőségét a Google ellenőrizte, szakmailag elismerte és ajánlja szolgáltatásainkat.

A Google Partner státus egyfajta biztosítéka annak, hogy a kampányait minősített szakemberek kezelik akik számára mindig a az ügyfél céljai az elsők.

Instagram: Mi mindent lehet képekben kifejezni? Megmutatjuk!

Úgy tűnhet, hogy környezetünkben az Instagram kevésbé hatékony, de a futótűzszerűen söprő mémkultusz óta tudjuk: képekben a jövő, és talán nem az Instagram az első platform, ami eszedbe jut, ha reklámozásról van szó, de tény, hogyha vizuális kommunikációról beszélünk, kötelező és kikerülhetetlen.

Többet!

Custom software development 2

EGYEDI MEGOLDÁSOK

KÖNNYEN, GYORSAN, HATÉKONYAN

Egyediség és igényesség – célunk olyan rendszer fejlesztése, amely maximálisan igazodik ügyfelünk igényeihez, és (nem mellesleg) megkönnyíti a napi tevékenységeket, hatékonyabbá teszi az üzleti folyamatokat.

Többet!

Communication

KONZULTÁCIÓ

KÉPES VAGY RÁ!

Segítünk képbe kerülni, mert tudjuk, hogy a mai versenyszférában életbevágó az IT és online felületek teljes értékének kihasználása. Veled együtt fedjük fel az üzleti célokat, választjuk ki a stratégiát, határozzuk meg az eszközöket és fektetjük le a sikerességhez vezető tiszta ösvényt.

Software developement outsourcing

OUTSOURCING

TE CSAK ÖSSZPONTOSÍTS AZ ÜZLETRE!

Szakmailag felkészült csapattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, biztosítva, hogy az előállított kód teljes mértékben szolgálja ki megrendelőink igényeit.
Így Önnek nem kell a fejlesztői terhekre figyelnie, helyette a fontosabb üzleti célokra koncentrálhat.

Többet!

E-commerce

WEBSHOPOK

LÉGY ELÉRHETŐ!

Tudtad, hogy az elmúlt években a felhasználók 2/3-a online felületen vásárolta meg a számára szükséges terméket/szolgáltatást? (És ez az arány évről évre csak növekszik.)

Ahhoz, hogy kiváló pozíciónak örvendj az értékesítési piacon, elengedhetetlen, hogy megadd klienseidnek a lehetőséget, hogy elérjenek online is, megkönnyítve ezzel a vásárlási folyamatot.

Többet!

Mobile development

MOBILAPPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

VÁGD ZSEBRE A PIACOT!

Mindegy, hogy vásárolunk, szórakozunk, vagy informálódunk, appokon keresztül tesszük mindezt. 89%-unk ugyanis inkább az alkalmazásokat preferálja a mobilra optimalizált böngészőkkel szemben. Vannak olyan nagy volumenű projektek, ahol nem elég egy jó weboldal, hanem érdemes saját mobilalkalmazással is rendelkezni. Ha nagyban gondolkodsz, akkor mindenképp fordulj hozzánk.

Referenciáink

Akikkel élmény volt együtt dolgozni.

Ügyfeleink mondták

"Minic have always provided high quality work with quick response using the latest technologies, and have been our preferred work partner since 2010"

Roy Naufal
Roy Naufal
CTO / Managing Partner

"They’re quality people, and they’re professional at what they do.”

Lorincz Norbert - minic testimonial
Lőrincz Norbert Szatmár Megyei Múzeum Muzeográfus

"A Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány már több éve együttműködik a Minic Studióval. Külön öröm számunkra, hogy egy helyi, fiatalos és lendületes vállalkozó partnerre leltünk bennük. Több típusú szolgáltatást vettünk már igénybe tőlük és mindig elégedettek voltunk az elvégzett munkával."

Testimonial
Csáki Rozália
Székelyudvarhelyi közösségi alapitvány

"minic studio was very proactive in their approach and always had good input on how to solve a problem."

Arek Zakonek - minic testimonial
Arek Zakonek
CEO & Founder Cocolab Club

“Projektünk új perspektívába helyezi a lakosok tapasztalatait egy városi költségvetés elkészítését illetően. Egy olyan igénnyel fordultunk a minic studióhoz, amelyhez hasonlót nem találtunk. A csapat összehangolt munkája, fejlesztői kompetenciája illetve kreativitása jobb végeredményt produkált, mint azt remélni tudtunk. Köszönet a minic studio kiemelkedő teljesítményért!”

Sziszi minic testimonial
Szilágyi István
Gazdasági igazgató

"The minic studio successfully met all requirements within the deadline and budget, they were adaptive and learned the fintech space quickly, achieving certifications and testings."

Martin Bleich - minic testimonial
Martin Bleich
Co-Founder of Bettercard