Medmax

A vitalityforever számára fejlesztettünk webáruházat, készítettünk hozzá arculatot és termékcsomagolást.

E-commerce site fronte page

Az arculattervezés során olyan megjelenítés kialakítására törekedtünk, ami megfelelő hitelességgel adja vissza a forgalmazott termékekhez társuló termékígéreteket és azok legfőbb jellemzőit. A csomagolástervezésnél igyekeztünk kiszakadni a megszokásból és valami olyat alkotni, amivel felkeltjük a majdani fogyasztók érdeklődését. A termékígéretek megfogalmazása során felismertük, hogy a jelenleg piacon lévő termékek következetesen csodát ígérnek, mi ehhez képest a fókuszcsoport véleményeire alapoztuk termékigéreteinket.

Packaging design

A cég három termékkel jött ki, három különböző receptúrával, három célközönségnek.

A sextasy egy fiatalosabb termék, receptúráját tekintve pedig valami olyasmi, amit bárki bevehet egy mámorosabb péntek éjszakához. „Ha nem dobja a gép” akkor is ad elég lendületet, hogy az ember reggelig bulizzon.

A bullpower az idősebb, inkább középkorú korosztálynak készült. Receptúráját tekintve a vágyfokozásra van kihegyezve, az élénkítés és a serkentés kevésbé jellemző. Design tekintetében is egyszerűbb, egyértelműbb vizuális elemekkel dolgoztunk.

Packaging design 3
Packaging design 2

A harmadik termékcsalád hatásmehanizmusát tekintve nem hasonlítható a korábbi kettőhöz. A test megerőltetése nélkül igyekszik azt energetizálni, és újra feltölteni vággyal. Célközönségét tekintve ezzel a termékcsaláddal a tudatosabb fogyasztói csoportra igyekeztünk fókuszálni.

A felület működtetését egy prestashop szolgálja, melyhez egyedi értesítési rendszert fejlesztettünk, ugyanis az ügyfélkapcsolatot és csomagolást két külön cég látja el. Mindezek mellet az ügyvitel megkönnyítése érdekében számlázási megoldást is integráltunk a shophoz.