Carnedevanat

A Honor egy vadhús- és mangalicahús-feldolgozó vállalat, magas minőségű húsalapú termékek gyártója és forgalmazója.

A fejlesztés során igyekeztünk összeegyeztetni az ügyfél termékpalettáját a vásárlói kör igényeivel. Egy kivételesen elegáns, interaktív felületet akartunk készíteni, ahol a felhasználó szívesen elvesz a termékek között.

A kialakítás során a különböző jellemzőkkel rendelkező termékek eltérő megjelenítést kaptak.

A vásárlás során az ügyfelek gyakran elég nagy kosarakat állítanak össze. Amennyiben ezt nem tudják könnyen figyelemmel követni, kényelmetlenül érzik magukat és így növekszik annak az esélye, hogy a felhasználók a vásárlás befejezése nélkül hagyják el az oldalt.

Ennek kiküszöbölése céljából egy, a felhasználó számára mindig elérhető kosár megtekintő megoldást fejlesztettünk, amivel a felhasználó bármelyik oldalon is legyen mindig tisztában lehet kosara tényleges tartalmával.

Az akciós termékek megjelenítésére egy automata megoldást fejlesztettünk, amivel az árcsökkentéssel rendelkező termékek automatikusan megjelennek a főoldalon.

Emellett a Honor számára fontos rendezvények megjelenítését egy saját fejlesztésű eseménynaptárral tettük elérhetővé.

A kimagasló szintű szakmai tudás, az ügyfelek iránt érzett felelős elkötelezettség és rugalmas együttműködési képesség teszi a Minic Studio-t a hazai marketinges és webes megoldásokra specializálódott kisvállalkozások közül igazán kiemelkedővé.

Szaktudásuk és profi hozzáállásuk valamint a határidők pontos betartása jelentősen hozzájárult informatikai fejlesztéseink és webes marketing jelenlétünk korszerűsítéséhez. Munkájuk színvonala nem csak vállalatunk vizuális megjelenítését erősítette webes környezetben, hanem az eredményt az eladási mutatóink is tükrözték.