Az ötvenedik péntek, vagy ötvenegyedik hétfő

Interaktív utazás a design világában

Ha te is kiváncsi vagy, hogy hogyan lehet élményt kovácsolni a webes tipográfia három alap elméletének bemutatásából, akkor neked is tetszeni fog ez az oldal. Ebben az 5 perces olvasmányban igazán életre kel amit olvasol, és közben fel is mérheted, hogy mennyire áll rá a szemed az olvasottakra. És tapasztalatból mondom, hogy nehéz megunni, akár 7 végigolvasás után is. (a szám teljesen random, nem valós események alapján került pont a 7 oda….)

 

 

Inkluzív font a Braille intézettől

Nem csak inkluzív és szépen elképzelt, hanem még ingyenesen letölthető fontról is van szó. Ha az oldalon használt felhívással élnénk, akkor töltsd le, és változtasd meg a világot!
Itt olvashatsz bővebben róla.

 

 

Modern problémák, modern megoldásokat követelnek

Előreláthatóan a pandémia okozta helyzetekre a fejlesztők is válaszoltak. Itt egy új automata ütemezési szoftver, ami segít az online meeting-ek szervezésében. Nem kell kismillió email váltás, hogy két vagy több ember megtalálja a mindenkinek megfelelő időpontot, ez az app egyszerűbben működik annál. Ezt mondják legalábbis, még nem tudjuk konfirmálni, viszont az integrációs paletta meglehetősen széles. Mindenképp adunk egy esélyt neki. Tudj meg többet.

 

 

Ha december 11….. akkor Cyberpunk 2077

Ez itt nem a reklám helye, viszont meg szoktuk osztani ami tetszik nekünk. A Stadia pont ilyen, a Google felhőalapú játékplatformja, amelyen azonnal, több különböző képernyőn játszhatsz, akár a Cyberpunk 2077 játékkal. Nincs hosszú setup, regisztráció után a Stadiával számítógépen, Chromecast Ultrával ellátott tévén vagy valamilyen kompatibilis mobileszközön tudsz játszani. Ezt csak a teljesség kedvéért írtuk le, felejtsd el, hogy a mobilon való játék egy opció. Itt találod, ha érdekel.