Online marketing managert keresünk az udvarhelyi irodánkba

Nem vagyunk egy szokványos vállalat. A minic egy összetartó csapat, ahol szeretjük amit csinálunk. Figyelünk a kezünk alól kikerülő munka minőségére és figyelünk egymásra.

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló egyedi fejlesztésekkel, grafikai tervezéssel és online marketinggel.

Munkánk során folyamatosan odafigyelünk arra, hogy  egymást előre és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk

Amennyiben szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook

Csapatunkba keresünk egy elhivatott és kreatív embert, aki szeret folyamatosan fejlődni és tanulni, szereti a kihívásokat, és ha kell, megoldásokkal áll elő. Fontos, hogy szeressen csapatban dolgozni, és bármikor lehet kérdéssel fordulni hozzá.

minic csapat

Mit kell csinálni?

Feladataid közé fog tartozni a Facebook és Google hirdetések kezelése és optimalizálása, az ügyfelek közösségi média kommunikációjának menedzselése, havi jelentések készítése, kreatív posztok, szövegek írása és még nagyon sok dolog, de tudjuk a túl hosszú posztokat senki sem olvassa el.

Sokat segít,

ha jártas vagy a design világában, innovatívnak, rugalmasnak, pontosnak és összeszedettnek tartod magad. Szuper ha középszinten kommunikálsz angol és román nyelven, illetve tapasztalatod van a PPC marketingben és a social média kommunikációban, ha nem sem baj, mi majd örömmel megtanítunk. Ezen elvárások nagy része opcionális, de nyilván minél többel rendelkezel, annál jobb pozícióból indulsz.
Ami viszont feltétel, hogy rendelkezned kell felsőfokú végzettséggel, erre a pozícióra most egy ilyen személyt keresünk.

Mit ajánlunk?

A közvetlen munkatársad garantáltan nem fog mikromenedzselni, de mentorként segíti majd a munkád és a fejlődésed. Nálunk lehetőséged van heti 1-2 nap home office-ra és rugalmas munkaidőben dolgozni.

  • Kényelmes munkakörnyezet, figyelünk a személyes igényeidre
  • Céges laptop és gyakorlatilag minden, ami a munkádhoz kell
  • #PetFriendly-k vagyunk, így hozhatod a kedvencedet is
  • Részlegesen rugalmas munkaprogramban dolgozunk
  • Tiszteletben tartjuk a személyes idődet, mert hisszük, hogy a kiegyensúlyozott munka-magánélet egyensúly jobb teljesítményhez vezet
  • Folyamatos támogatás és fejlődési lehetőség, nem maradsz magadra, segítjük egymást a szakmai és a személyes fejlődésben is
  • Van még nálunk #minicmozi #cégesgyógytorna #teambuilding #állandójóhangulat és #végtelenkávé

Mire számíthatsz?

Az alkalmazási folyamat jellemzően négy lépésből, áll és az interjútól számított legfentebb 10 munkanapon belül lezárul.

Jelentkezés

Mielőtt interjúra kerül a sor, szeretnénk megtudni rólad pár dolgot. Ezért kérlek a jelentkezéshez küldj egy szakmai bemutatkozót (CV-t) amiben kitérsz korábbi tapasztalatokra a csapatban betöltött szerepedre és a feladatokra amiket munkád során elláttál.

#projektek #szerepek #mindennapifeladatok

*Minden jelentkezőnek választ küldünk az elbírálás eredményéről.

Interjú és teszt feladat

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban minden rendben van, egy interjú következik. Az interjú során arra fókuszálunk, hogy mennyire illenél a csapatba és, hogy az elvek amiket vallunk mennyire vannak összhangban a te elveiddel.Továbbá néhány szakmai kérdéssel felmérjük, hogyan gondolkodsz. Az interjú itt véget is ér. 

Ezt követően, egy másik alkalommal, amennyiben indokolt  visszahívunk még egy pár órás teszt feladatsor megoldására, amit bent az irodánkban kell majd teljesítened.

Visszajelzés

Az interjúval és a teszt feladattal kapcsolatban is visszajelzést kapsz, mert hisszük hogy ez így fair!

Döntés és bértárgyalás

Amennyiben tesztfeladat és az interjú egyaránt sikeres volt, a döntésünkről azonnal értesítünk. Ezt követően igyekszünk minél hamarabb megállapodni. A bérezést a tapasztalati szint és szaktudás alapján egyeztetjük.

Mit kell tenned?

Amennyiben úgy érzed, megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél nálunk dolgozni, küldd el a bemutatkozó anyagot (CV-t) a karrier@minic.ro email címre. Motivációs levél helyett írd meg nekünk néhány mondatban, miért te lennél a legmegfelelőbb kollégánk.

Várjuk jelentkezésed július 12 éjfélig!🎉