fbpx

Turbopass

A Turbopass egy német vállalat, amely City Pass-okat és látványosság jegyeket értékesít.

A tervezés során arra törekedtünk, hogy az oldal átlátható és könnyen navigálható legyen úgy mobilon, mint asztali gépen. A backendet is ezek az elvek alapján módosítottuk, így az oldal adminisztrációja gyorsan és gond nélkül működik.

Minden támogatott városnak saját oldala van, ahol a hozzá kapcsolódó látnivalókról és promóciókról kapunk információt, valamint kiválaszthatjuk a termékeket, amit meg szeretnénk vásárolni.

Az oldal két nyelven érhető el (angol és német), és a reszponzív design-nak köszönhetően megőrzi egyszerűségét bármilyen eszközön böngészünk.

A egyedi értékelési rendszernek köszönhetően a kliensek saját képei is megjeleníthetőek egyes látványosságok oldalain.

Elemzés

Mivel egy meglévő rendszer továbbfejlesztése volt a feladat első lépésben meg kellett értenünk a müködő rendszert és az eddig alkalmazott megoldásokat.

Tervezés

A tervezés során arra törekedtünk, hogy a meglévő offline folyamatokat digitalizáljuk és egyszerűsítsük, valamint megtartsuk a rendszer perzisztenciáját.

Fejlesztés

Fejlesztés során a felhasználók által generált tartalmak integrációja és a jegyek jóváhagyásához szükséges API megoldás lefejlesztése jelentett nagyobb kihívást.