Senior PHP vagy senior NodeJs fejlesztőt keresünk

Nem vagyunk egy szokványos cég, barátok vagyunk és szeretjük amit csinálunk. Figyelünk a kezünk alól kikerülő munka minőségére. És figyelünk egymásra.

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló megoldásokkal, grafikai tervezéssel és online marketinggel.
Munkánk során folyamatosan odafigyelünk arra, hogy  egymást előre- és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk.

Amennyiben szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook

Csapatunkba keresünk egy olyan embert, aki szereti a kihívásokat, aki megoldásokkal áll elő és hisz abban, hogy a tervezésre szánt idő a fejlesztés során sokszorosan megtérül. Szeret tanítani és tud csapatot vezetni, mindemellett fontos, hogy bármikor lehessen kérdéssel fordulni hozzá.

minic dinner

Fontos

Mivel jellemzően webes technológiákra támaszkodó projekteken dolgozunk, ezért fontos, hogy legyen releváns tapasztalatod a következőkre vonatkozóan:

 • PHP vagy NodeJs, MySQL, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
 • Ideális esetben Laravel vagy valamilyen NodeJs-hez köthető keretrendszerben szerzett munkatapasztalat
 • Nem jelent problémát valamilyen frontend framework sem, például a ReactJs vagy VueJs
 • Jártasság tervezői mintákban és verziókezelésben
 • Fontosabb lib-ek ismerete

Jó lenne ha…

a következő technológiákkal kapcsolatban lenne tapasztalatod:

 • ES6, Redux, NPM, Webpack, Bootstrap, BEM
 • REST API, MQTT, Redis, Symfony, PHPUnit
 • Apache, Linux, Google cloud

Mi lesz a feladatod?

Mindennapi munkád során egyaránt kell foglalkoznod egy kisebb csapat vezetésével, projektek tervezésével, becslések elkészítésével és alap mentoringgal. És mindezek mellett lesz lehetőséged új technológiák felfedezésére és bevezetésére.

Mit ajánlunk?

Az izgalmas projektek és új technológiák mellett #eskübecsszó meghallgatjuk az észrevételeidet és figyelünk rád. A munkádat szabadon megválaszthatod, hogy Kolozsváron, vagy Székelyudvarhelyen szeretnéd végezni, kivételes esetben esetleg remote.

 • Nem mellékesen #PetFriendly-k vagyunk.
 • Részlegesen rugalmas munkaprogramban dolgozunk.
 • Versenyképes jövedelmezést biztosítunk.
 • Hetente van foci. Havonta #minicmozi és #bowlingszerda!

Mire számíthatsz?

Az alkalmazási folyamat jellemzően négy lépésből, áll és az interjútól számított legfentebb 10 napon belül lezárul.

Jelentkezés

Mielőtt interjúra kerül a sor szeretnénk megtudni rólad pár dolgot. Ezért kérlek a jelentkezéshez küldj egy bemutatkozót amiben lehetőleg kitérsz korábbi projektekre, technológiákra, a csapatban betöltött szerepekre és a feladatokra amiket munkád során elláttál.

#projektek #technológiák #szerepek #mindennapifeladatok

*Minden jelentkezőnek az elbírálás eredményéről választ küldünk.

Interjú

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban minden rendben van egy interjú és egy teszt feladat következik. Az interjú során arra fókuszálunk, hogy mennyire illenél a csapatba és, hogy az elvek amiket vallunk mennyire vannak összhangban a te elveiddel. A teszt feladat célja felmérni, hogyan dolgozol és hogyan gondolkodsz.

Visszajelzés

Az interjúval és a teszt feladattal kapcsolatban is visszajelzést kapsz, mert hisszük hogy ez így fair!

Döntés és bértárgyalás

Amennyiben tesztfeladat és az interjú egyaránt sikeres volt a döntésünkről azonnal értesítünk. Ezt követően igyekszünk minél hamarabb megállapodni.

Mit kell tenned?

Amennyiben úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél nálunk dolgozni, kattints az alábbi linkre, a levélben jelöld meg, hogy a kolozsvári vagy az udvarhelyi irodánkban dolgoznál, és írj egy rövid bemutatkozót, amiben röviden összefoglalod milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezel. (jöhet cv, link a git repo-hoz, vagy lista korábbi projektjeidről és feladatokról)

Amennyiben nincs native levelezőkliensed úgy írj levelet a karrier@minic.ro -ra.