Pénzügyi projektre keresünk senior vagy medior NodeJs fejlesztőt

Nem vagyunk egy szokványos cég, barátok vagyunk és szeretjük amit csinálunk. Figyelünk a kezünk alól kikerülő munka minőségére. És figyelünk egymásra.

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló megoldásokkal, grafikai tervezéssel és online marketinggel.
Munkánk során folyamatosan odafigyelünk arra, hogy  egymást előre- és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk.

Amennyiben szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook

Csapatunkba keresünk egy olyan embert, aki szereti a kihívásokat, aki megoldásokkal áll elő és hisz abban, hogy a tervezésre szánt idő a fejlesztés során sokszorosan megtérül. Szeret tanulni és tud csapatban dolgozni, mindemellett fontos, hogy bármikor lehessen hozzá kérdéssel fordulni.

Fontos

Mivel jellemzően webes technológiákra támaszkodó projekteken dolgozunk, ezért fontos, hogy legyen

 • NodeJs és valamilyen NodeJs keretrendszerhez köthető munkatapasztalatod
 • Adatbázis kezeléssel és adattárolással kapcsolatos ismereted (MongoDB, MariaDB, redis).
 • Jártasságod tervezői mintákban és verziókezelésben
 • Rest vagy OpenApi-hoz, valamint websocketekhez köthető ismereted

Jó lenne ha…

a következő technológiákkal kapcsolatban lenne tapasztalatod:

 • CSS3, JavaScript, jQuery
 • Valamilyen elterjedtebb frontend framework például VueJs
 • Elastic Stack
 • Python
 • ES6, Redux, NPM, Webpack, Bootstrap, BEM

Mi lesz a feladatod?

Mindennapi munkád során egy kisebb csapatban fogsz dolgozni, egy elemző és előrejelzési software fejlesztésén. A munka agilis fejlesztésben történik így nem csak a kivitelezésben, de a tervezésben is részed lesz és a munkádra folyamatos visszajelzést kapsz. A feladat része, hogy legjobb tudásod szerint segítsd a fejlesztést és fejleszd magadat és munkatársaidat. Mindezek mellett lesz lehetőséged új technológiák felfedezésére és bevezetésére.

Mit ajánlunk?

Az izgalmas projektek és új technológiák mellett #eskübecsszó meghallgatjuk az észrevételeidet és figyelünk rád. Nemzetközi projektről lévén szó, a munkádat szabadon megválaszthatod, hogy Kolozsváron, vagy Székelyudvarhelyen szeretnéd végezni, kivételes esetben esetleg remote.

 • Nem mellékesen #PetFriendly-k vagyunk.
 • Részlegesen rugalmas munkaprogramban dolgozunk.
 • Versenyképes jövedelmezést biztosítunk.
 • Hetente van foci. Havonta #minicmozi és #bowlingszerda!

Mire számíthatsz?

Az alkalmazási folyamat jellemzően négy lépésből, áll és az interjútól számított legfentebb 10 napon belül lezárul.

Jelentkezés

Mielőtt interjúra kerül a sor szeretnénk megtudni rólad pár dolgot. Ezért kérlek a jelentkezéshez küldj egy bemutatkozót amiben lehetőleg kitérsz korábbi projektekre, technológiákra, a csapatban betöltött szerepekre és a feladatokra amiket munkád során elláttál.

#projektek #technológiák #szerepek #mindennapifeladatok

*Minden jelentkezőnek az elbírálás eredményéről választ küldünk.

Interjú

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban minden rendben van egy interjú és egy teszt feladat következik. Az interjú során arra fókuszálunk, hogy mennyire illenél a csapatba és, hogy az elvek amiket vallunk mennyire vannak összhangban a te elveiddel. A teszt feladat célja felmérni, hogyan dolgozol és hogyan gondolkodsz.

Visszajelzés

Az interjúval és a teszt feladattal kapcsolatban is visszajelzést kapsz, mert hisszük hogy ez így fair!

Döntés és bértárgyalás

Amennyiben tesztfeladat és az interjú egyaránt sikeres volt a döntésünkről azonnal értesítünk. Ezt követően igyekszünk minél hamarabb megállapodni.

Mit kell tenned?

Amennyiben úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél nálunk dolgozni, kattints az alábbi linkre, a levélben jelöld meg, hogy a kolozsvári vagy az udvarhelyi irodánkban dolgoznál, és írj egy rövid bemutatkozót, amiben röviden összefoglalod milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezel. (jöhet cv, link a git repo-hoz, vagy lista korábbi projektjeidről és feladatokról)

Amennyiben nincs native levelezőkliensed úgy írj levelet a karrier@minic.ro -ra.