PHP fejlesztőt keresünk felhőalapú ticketing megoldás fejlesztéséhez

Nem vagyunk egy szokványos cég, barátok vagyunk és szeretjük amit csinálunk. Figyelünk a kezünk alól kikerülő munka minőségére. És figyelünk egymásra.

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló megoldásokkal, grafikai tervezéssel és online marketinggel.
Munkánk során folyamatosan odafigyelünk arra, hogy  egymást előre- és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk.

Amennyiben szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook

Csapatunkba keresünk egy olyan embert, aki szereti a kihívásokat, aki megoldásokkal áll elő és hisz abban, hogy a tervezésre szánt idő a fejlesztés során sokszorosan megtérül. Szeret csapatban dolgozni és bármikor lehet kérdéssel fordulni hozzá.

Az a termék amit fejlesztünk a Norvég személyszállításban használatos jegyértékesítést megvalósító alkalmazás. Lényegében azon dolgozunk, hogy könnyen és gyorsan lehessen jegyeket létrehozni különböző vonalakon mindezt felhőalapon. Fejlesztés során biztosítunk minden szükséges információt és eszközt ahhoz, hogy hatékonyan dolgozhass. Mi sem szeretünk nyugton ülni, szeretjük a fejlődést és nyitottak vagyunk az újító ötletekre.

minic dinner

Fontos

Mivel jellemzően webes technológiákra támaszkodó projekteken dolgozunk, ezért fontos, hogy legyen releváns tapasztalatod a következőkre vonatkozóan:

 • PHP, MySQL, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery,
 • Ideális esetben valamilyen PHP-s keretrendszerben szerzett munkatapasztalat (pl. codeigneiter, de ez inkább csak egy nice to have elvárás)
 • Jártasság tervezői mintákban, Git verziókezelésben

Jó lenne ha…

a következő technológiákkal és metodológiákkal kapcsolatban lenne tapasztalatod:

 • REST
 • Agilis fejlesztés
 • valamilyen frontend framework ismerete, például a ReactJs, vagy VueJs

Mi lesz a feladatod?

Mindennapi munkád során a következőkkel fogsz foglalkozni:

 • Meglévő rendszer bővítése új funkcionalitásokkal.
 • Back-end és front-end fejlesztés
 • API végpontok megtervezése és kivitelezése.
 • Új rendszerek, termékek modellezése és tervezése.
 • Már meglévő funkcionalitások átalakítása a kódminőség és a jövőbeli funkcionalitás javítása érdekében.
 • Tervezés, követelmények finomítása, legjobb technikai megközelítés megkeresése – mindez csapatban 
 • Fejlesztő munkatársak támogatása, kód-review, workshopok stb.

És mindezek mellett lesz lehetőséged új technológiák felfedezésére és bevezetésére.

Mit ajánlunk?

Kevesen szeretnének egy projekten megöregedni ezért gondoskodunk róla, hogy ha a tapasztalatod megengedi akkor izgalmasabbnál izgalmasabb projekteken dolgozhass és az új technológiák felfedezése mellett #eskübecsszó meghallgatjuk az észrevételeidet és figyelünk rád. A munkádat szabadon megválaszthatod, hogy Kolozsváron, vagy Székelyudvarhelyen szeretnéd végezni, kivételes esetben esetleg remote.

 • Nem mellékesen #PetFriendly-k vagyunk.
 • Részlegesen rugalmas munkaprogramban dolgozunk.
 • Versenyképes jövedelmezést biztosítunk.
 • Hetente van foci. Havonta #minicmozi és #bowlingszerda!

Mire számíthatsz?

Az alkalmazási folyamat jellemzően négy lépésből, áll és az interjútól számított legfentebb 10 napon belül lezárul.

Jelentkezés

Mielőtt interjúra kerül a sor szeretnénk megtudni rólad pár dolgot. Ezért kérlek a jelentkezéshez küldj egy bemutatkozót amiben lehetőleg kitérsz korábbi projektekre, technológiákra, a csapatban betöltött szerepekre és a feladatokra amiket munkád során elláttál.

#projektek #technológiák #szerepek #mindennapifeladatok

*Minden jelentkezőnek az elbírálás eredményéről választ küldünk.

Interjú

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban minden rendben van egy interjú és esetleg egy teszt feladat következik. Az interjú során arra fókuszálunk, hogy mennyire illenél a csapatba és, hogy az elvek amiket vallunk mennyire vannak összhangban a te elveiddel. A technikai interjú során pedig felmérjük, hogyan gondolkodsz. Amennyiben az így szerzett információ nem elégséges úgy egy teszt feladatot kapsz. A teszt feladat célja felmérni, hogyan dolgozol és hogyan gondolkodsz.

Visszajelzés

Az interjúval és a teszt feladattal kapcsolatban is visszajelzést kapsz, mert hisszük hogy ez így fair!

Döntés és bértárgyalás

Amennyiben tesztfeladat és az interjú egyaránt sikeres volt a döntésünkről azonnal értesítünk. Ezt követően igyekszünk minél hamarabb megállapodni.

Mit kell tenned?

Amennyiben úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél nálunk dolgozni, kattints az alábbi linkre, a levélben jelöld meg, hogy a kolozsvári vagy az udvarhelyi irodánkban dolgoznál, és írj egy rövid bemutatkozót, amiben röviden összefoglalod, hogy milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezel. (jöhet cv, link a git repo-hoz, vagy lista korábbi projektjeidről és feladatokról)

Amennyiben nincs native levelezőkliensed úgy írj levelet a karrier@minic.ro -ra.