Senior PHP esetleg NodeJs fejlesztőt keresünk

Senior fejlesztőt keresünk

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló megoldásokkal, grafikai tervezéssel és online marketinggel. Ez idő alatt pedig folyamatosan igyekszünk odafigyelni arra, hogy munkánk során egymást előre- és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk.

De ha szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook


Nem vagyunk egy szokványos cég, barátok vagyunk és szeretjük amit csinálunk. Figyelünk a kezünk alól kikerülő munka minőségére. És figyelünk egymásra.

Csapatunkba keresünk egy olyan embert, aki szereti a kihívásokat, aki megoldásokkal áll elő és hisz abban, hogy a tervezésre szánt idő a fejlesztés során sokszorosan megtérül. Szeret tanítani és tud csapatot vezetni, mindemellett fontos, hogy bármikor lehessen kérdéssel fordulni hozzá.

Mivel jellemzően webes technológiákra támaszkodó projekteken dolgozunk, ezért fontos, hogy legyen releváns tapasztalatod a következőkre vonatkozóan:

  • PHP vagy NodeJs, MySQL, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
  • Ideális esetben Laravel vagy valamilyen NodeJs-hez köthető keretrendszerben szerzett munkatapasztalat
  • Nem jelent problémát valamilyen frontend framework sem, például a ReactJs vagy VueJs
  • Jártasság tervezői mintákban és verziókezelésben
  • Fontosabb lib-ek ismerete

Továbbá, előnyt jelent, ha a következő technológiákkal kapcsolatban van tapasztalatod:

  • ES6, Redux, NPM, Webpack, Bootstrap, BEM
  • REST API, MQTT, Redis, Symfony, PHPUnit
  • Apache, Linux, Google cloud

Mindennapi munkád során egyaránt kell foglalkoznod egy kisebb csapat vezetésével, projektek tervezésével, becslések elkészítésével és alap mentoringgal. Mindezek mellett lesz lehetőséged új technológiák felfedezésére és bevezetésére.

Amennyiben úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél nálunk dolgozni, dobj egy e-mailt a karrier@minic.ro -ra, jelöld meg benne, hogy a kolozsvári vagy az udvarhelyi irodánkban dolgoznál, és írj egy rövid bemutatkozót, amiben a fizetési igényed megjelölése mellett, röviden összefoglalod milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezel. (jöhet cv, link a git repo-hoz, vagy lista korábbi projektjeidről)