Projektmenedzser (Székelyudvarhely vagy Kolozsvár)

Projektmenedzsert keresünk székelyudvarhelyi, vagy kolozsvári irodánkba

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló megoldásokkal, grafikai tervezéssel és online marketinggel. Ez idő alatt pedig folyamatosan igyekszünk odafigyelni arra, hogy munkánk során egymást előre- és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk.

De ha szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook

Fejlesztői részlegünk élére projektmenedzsert keresünk, aki képes megérteni az ügyfél igényeit és akinek van bátorsága kimondani, ha valami értelmetlen, de van annyira rugalmas, hogy ha az ügyfél még így is akarja, ő gondoskodik róla, hogy azt véghezvigye.

Akinek van technikai affinitása, de képes végfelhasználói szemmel látni a dolgokat és gondoskodni róla, hogy a kikerülő termék az ügyfél érdekeit képviselje.

Amit jellemzően csinálni fogsz
Párhuzamosan több kisebb, vagy nagyobb projektet fogsz vezetni.
Ügyfelek álmait dédelgeted és fejleszted, hogy abból valóság legyen.
A beérkező kérdésekre érthető választ adsz, alapvető ügyfélkapcsolati feladatokat látsz el, és mindent megteszel annak érdekében, hogy az ügyfél boldogan hívjon fel.
Az elvégzett munkákhoz dokumentációkat és használati utasításokat készítesz, amiket az ügyfelek el akarnak olvasni és megértenek.
Segítesz árajánlatok készítésében és a szerződések összeállításában.
Részt veszel a céges arculat építésében, és ehhez tartozó szöveges valamint közösségi média anyagok gyártásában.

Munkád során szükség lesz arra, hogy törekedj a pontosságra, és tartsd magad az ígéreteidhez, cserébe tőlünk is ezt várhatod el.
Fontos, hogy megértsd a termékfejlesztési folyamatokat és szükség esetén tudd, hogy mikor kell ezektől eltérni.
Fontos, hogy légy kreatív és merd máshogyan látni a dolgokat. Újat akarunk alkotni, nem újra akarunk alkotni.
Ne szorongj ha angolul vagy románul kell beszélni. Érdekeljen az, amit csinálsz és hidd, hogy ezzel megváltoztathatod az emberek életét.

Amennyiben úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél velünk dolgozni, dobj egy önéletrajzot a karrier@minic.ro -ra, jelöld meg benne, hogy a kolozsvári vagy az udvarhelyi irodánkban dolgoznál, és írj egy rövid bemutatkozót, amiben a fizetési igényed megjelölése mellett röviden összefoglalod, milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezel, valamint hogy miért lennél te megfelelő a pozícióra.

Jelentkezési határidő: Július. 3. Péntek
Hajrá!