Senior PHP fejlesztőt keresünk csapatunkba

Senior PHP fejlesztőt keresünk csapatunkba

2011 óta azon dolgozunk, hogy a helyi és nemzetközi partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki webes technológiákon alapuló megoldásokkal, grafikai tervezéssel és online marketinggel. Ez idő alatt pedig folyamatosan igyekszünk odafigyelni arra, hogy munkánk során egymást előre- és ne letoljuk, hogy szakmailag együtt fejlődjünk, és szeressük, amit csinálunk.

De ha szeretnél itt még többet megtudhatsz rólunk: minic facebook

Nem vagyunk egy szokványos cég, barátok vagyunk és szeretjük amit csinálunk. Figyelünk a kezünk alól kikerülő munka minőségére. És figyelünk egymásra.

Csapatunkba keresünk egy olyan embert, aki szereti a kihívásokat, aki megoldásokkal áll elő és hisz abban, hogy a tervezésre szánt idő a fejlesztés során sokszorosan megtérül. Szeret tanítani és tud csapatot vezetni, (3-4 fő) bármikor lehet kérdéssel fordulni hozzá.

Mivel jellemzően webes technológiákra támaszkodó projekteken dolgozunk, ezért fontos, hogy legyen releváns tapasztalatod a következőkre vonatkozóan, valamint az ezekkel történő munka ne jelentsen problémát:
PHP, MySQL, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
Ideális esetben Laravel-ben szerzett munkatapasztalat, de jól jön, ha nem mond újat valamilyen frontend framework sem, például a React
Jártasság tervezői mintákban, és verziókezelésben
Fontosabb lib-ek ismerete

Továbbá, előnyt jelent, ha a következő technológiákkal kapcsolatban van tapasztalatod:
ES6, Redux, NPM, Webpack, Bootstrap, BEM
REST API, MQTT, Redis, Symfony, PHPUnit
Apache, Linux, Google cloud

Mindennapi munkád során egyaránt kell foglalkoznod egy kisebb csapat vezetésével, projektek tervezésével, becslések elkészítésével és alap mentoringgal. Mindezek mellett lesz lehetőséged új technológiák felfedezésére és bevezetésére.

Amennyiben úgy érzed megfelelsz az elvárásoknak és szeretnél nálunk dolgozni, dobj egy e-mailt a karrier@minic.ro -ra, jelöld meg benne, hogy a kolozsvári vagy az udvarhelyi irodánkban dolgoznál, és írj egy rövid bemutatkozót, amiben a fizetési igényed megjelölése mellett röviden összefoglalod milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezel. (jöhet cv, link git repo-hoz, vagy lista korábbi projektjeidről)