Kreatív szerda

A kreatív szerda a projekt fedőneve ami révén havi egy szerdán azt csinálhatunk amit akarunk, aminek köszönhetően kísérletezhetünk, új dolgokat próbálhatunk ki, vagy éppen gyerekkori álmunkon dolgozhatunk. Lényegében arra kértünk mindenkit, hogy hozzon egy ötletet, gyűjtsön köré csapatot ezzel validálva az ötlet létjogosultságát és tűzzön ki egy célt amit év végére el szeretne érni. Aztán hajrá.

Minden ilyen kreatív szerdán bemutatjuk legutóbb mit haladtunk, aztán beszámolunk az aznapi tervünkről. (amolyan StandUp) A nap végén közösen elmegyünk bowlingozni és előfordul, hogy megiszunk közben néhány sört is. Mert miért ne!

A kreatív szerdák alatt olyan ötleteken dolgozunk mint a Smart Office 2.0, vagy a Minic Security Protocol, de van olyan csapat is  aki „MiniFont” – néven, egyedi fontot tervez. és olyan csapat is akad aki azt találta ki, hogy a telefon gyorsulásmérőjét használva megoldják, hogy meg lehessen méretkezni a telefonunkat a mellkasunkhoz szorítva.

A következőkben hétről – hétre igyekszünk bővebben beszámolni ezekről a projektekről, de addig is lehet követni a bowlingszerda eredményeit. minic insta

 

via GIPHY